Aagaard Advokater

Handel med fast ejendom

Handel med fast ejendom

 

Både som sælger og køber af fast ejendom kan du via vores rådgivning få sikkerhed for en ordentlig handel - udover skødet !!

Mange udbydere - og vi er uvildige 

I disse tider, hvor der kommer flere og flere udbydere på ejendomsmarkedet og de tilknyttede ydelser kan det være svært at vide hvem man skal gå til med sin ejendomshandel. Det er vigtigt at have sig for øje at ejendomsmægleren udelukkende er sælgers mand. Vi sikrer dig uvildig rådgivning uden medlemskab af kæder.

Indholdet af rådgivningen 

Vi vil gerne understrege, at vi som advokater leverer en decideret rådgivningsydelse - ikke blot et skøde. Vores basale køberrådgivning inkluderer bl.a.:

  • Gennemgang af købsaftale og bilagsmateriale for "svage" sider og uklarheder.
  • Drøftelse af muligheder for finansiering, hvis ikke du har indhentet finansieringsforslag fra banken forinden.
  • Møde på kontoret eller telefonisk samtale omkring købsaftalen og eventuelt mulighederne for forhandling af pris, hvis ikke denne er aftalt i forvejen.
  • Udarbejdelsen og tinglysning af endeligt anmærkningsfrit elektronisk skøde.
  • Udarbejdelsen af refusionsopgørelse.

Advokatforbehold 

Endvidere har vi igennem et såkaldt "advokatforbehold" mulighed for at give jer et ekstra sikkerhedsnet. Et "advokatforbehold" tilføjes købsaftalen forinden underskrift og betyder, at købsaftalen - trods underskrift - er betinget af vores godkendelse dvs. når vi har talt med dig om handlens vilkår. På den måde kan du skrive under med et advokatforbehold og være sikker på, at en anden køber ikke køber huset for næsen af dig og samtidig kunne træde tilbage efterfølgende, hvis handlen indeholder uhensigtsmæssige vilkår, som du ikke var opmærksom på ved underskrift.

Din fordel 

Vi mener derfor, at vores ydelse adskiller sig væsentligt fra de andre grupper af aktører på marked, idet vi leverer en decideret rådgivning, som ofte kan resulterer i en stor aftalemæssig - såvel som økonomisk - fordel.

Kontakt os 

Står du og er ved at købe eller sælge en ejendommen vil det derfor være en god ide at kontakte os.

Du kan i øvrigt se mere på www.dinboligguide.dk.

 

Handel med fast ejendom ▸

Inkasso 

Testamenter

Ægtepagter ▸

Bodelingsoverenskomster   

Lejekontrakter ▸

Retssager 

Gældssanering og akkord 

Rekonstruktion 

Selskaber 

Bestyrelsesarbejde ▸

Ejendomsadministration 

Landbrug ▸

Etableringsvejledning ▸

Ansættelsesret 

Dødsbobehandling 

Konkurs